Tüm Emekliler Sendikası'ndan Basına Mitinge Davet
Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mustafa Çankaya ve heyeti, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, hem yeni yönetime başarı dileklerini iletti hem de emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.
Başkan Çankaya, ziyarette yaptığı açıklamada, emeklilerin ekonomik sorunlarının giderek derinleştiğini belirterek, bu duruma tepki göstermek amacıyla 30 Kasım 2024 Cumartesi günü Ankara’da “Geçinemiyoruz!” sloganıyla büyük bir miting düzenleneceğini duyurdu. Hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Çankaya, 27 Kasım Çarşamba günü saat 12.30’da Sağlık ve Yaşam Parkı’nda gerçekleşecek bilgilendirme toplantısına halkı ve basın mensuplarını davet etti.
Sendikanın Dörtyol ve Arsuz ilçelerinde örgütlenme çalışmalarını tamamladığını müjdeleyen Çankaya, Dörtyol Temsilciliği’ne Ahmet Bülent Ulusoy’un, Arsuz Temsilciliği’ne ise Mehdi Yiğit’in atandığını açıkladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, emeklilerin taleplerini ve mücadelelerini desteklediklerini belirtti. Atar, emeklilerin sesinin daha geniş kitlelere duyurulması noktasında Cemiyet olarak gereken desteği vereceklerini ifade etti ve Başkan Çankaya’ya teşekkür etti.
Benzer Haberler
HATAY'DA ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ. 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
İSKENDERUN'DA DOĞALGAZ BORUSU PATLADI.
ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
İSKENDERUN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI : 4 YARALI
İSKENDERUN'DA TIRIN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ
BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN “BİR FORMA BENDEN SANA KARDEŞİM” ETKİNLİĞİ
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI
SİLAHLA YARALAMA ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI