Telefon
WhatsApp
Öntürk, Reyhanlı’da Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan adayı Öntürk, yıllardır Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni yönetenlerin Reyhanlı'ya hizmet konusunda başarısız olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Saadet Partisi'nden istifa eden İbrahim Göçmez, CHP'den istifa eden Büyükşehir Meclis Üyesi İbrahim Durmuşoğlu ve Zafer Partisi'nden istifa eden Ayhan Bekler'in AK Parti'ye katılım rozetlerini taktı.

Öntürk, Reyhanlılı esnaf, çiftçi ve vatandaşların sorunlarını çözeceklerini belirtti. Yol, altyapı, su gibi temel hizmetlerin sorun olmaktan çıkacağını vurguladı. Ayrıca, sosyal donatı alanları, parklar ve işletme alanlarıyla mahalleleri ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Öntürk, Hatay dışında yaşayan binlerce hemşehrisini şehre geri döndüreceklerini ve demografik yapının değişmesini önleyeceklerini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hizmetlerin Reyhanlı'da hayata geçirilmesini hedeflediklerini dile getiren Öntürk, Reyhanlı Belediye Başkanlığı seçiminde Ahmet Salman Yumuşak'a, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nda ise kendisine tam destek verilmesini istedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Reklam

Yazarlarımız