Telefon
WhatsApp
Hatay'da TOKİ'lerin Teslim Tarihi Belli Oluyor

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kentin barınma ihtiyacını karşılama konusundaki titiz çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vali Masatlı, Hatay genelinde TOKİ tarafından yapılan 32 bin 314 konutun var olduğunu ve Kumlu ile Arsuz ilçelerindeki yeni konutlar hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Kumlu ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde 303 konutun inşaatı devam ediyor. Şu an itibarıyla projenin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 54. Şubat ayıyla birlikte inşallah konutlar tamamlanacak ve hak sahiplerine teslim edilecek. Bu anı birlikte yaşamak için sabırsızlanıyoruz."

"Arsuz ilçemizde ise inşaatına başlanan 1186 konut bulunmakta. Bu konutlar, 5. bölge olarak adlandırılan alanda iki aşamada yükseliyor. Önümüzdeki yıl içerisinde bu konutların da hak sahiplerine teslim edilmesini planlıyoruz."

Bu yeni konutlar, depremzedelerin yeniden yerleşimleri için umut olmaya devam ediyor. Teslim tarihleriyle ilgili yapılan açıklamalar, afetzedelerin yeni yuvalarına kavuşma sürecini merakla beklemelerine sebep oluyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Reklam

Yazarlarımız