Telefon
WhatsApp
Duduoğlu, İş Dünyası ve Emekçilerle Buluştu

Başkan Adayı Duduoğlu, sektör temsilcileri ve çalışanlarla tokalaşarak İskenderun ve ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşçilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Duduoğlu, emekçilere hitaben şunları söyledi:

"İskenderun'u daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için yola çıktık ve inanıyorum ki birlikte başaracağız. Sizlerin desteğiyle, şehrimizi daha modern, daha yeşil, daha güvenli bir geleceğe taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhuyla, birbirimize sarılarak birbirimizin yaralarını saracağımız bir dönemdeyiz. Çünkü depremi yaşadık. Hepimizin kayıpları var, acıları var. Bizler bu kente sahip çıkalım. İskenderun'u Gelin el birliği ile ayağa kalkalım, biz ayağa kalkarsak bu şehir ayağa kalkar."

Ayrıca, İskenderun'un tarihine ve önemine vurgu yaparak, şehre sahip çıkma çağrısında bulunan Duduoğlu, şu sözlerle devam etti:

"Öyle güzel bir vatan toprağında yaşıyoruz ki; adını Büyük İskender'den aldığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün de 'Hatay benim şahsi meselemdir' dediği bu Hatay'a sahip çıkalım. Gelin bu ülkeyi kuran kadroların genlerini taşıyan kadrolarımızla destek verin. Biz kazanırsak hepimiz kazanacak. Bu şehir kazanacak. Bize güvenin, omuz omuza, sırt sırta velim, Dayanışma içinde olalım ve İskenderun'a sahip çıkalım."

Duduoğlu, konuşmasının sonunda, herkesin görüşüne saygı duyarak, katılımcılara seslerini duyurabilecekleri bir yönetim anlayışıyla İskenderun'u yöneteceklerini ifade etti. Sosyal belediyecilik ve kentleşmenin bir araya getirilerek daha yaşanabilir bir İskenderun için çaba gösterileceğini belirterek sözlerini tamamladı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Reklam

Yazarlarımız